wtorek, 27 kwietnia 2010

Tagliatelle con salsa delle melagrane

Ricottę połączyć z dwiema łyżkami
brązowego cukru, wanilią
i naturalnym jogurtem.
Przygotować sos.
Granat podzielić na cząstki,
na patelnię wsypać dwie łyżki cukru,
smażyć, aż powstanie karmel.
Dodać lampkę słodkiego wina
i owoce granatu.
Smażyć kilka minut.
Ugotować tagliatelle (al dente).
Podawać gorące z sosem
i ricottą, można polać płynnym miodem.
Smacznego :)

2 komentarze:

  1. Pysznosci........mniam mniam

    Dziekuje za zaproszenie i dziekuje za zaufanie
    serdecznie pozdrawiam
    Życze Tobie duzo szczescią i milosci.Tak pieknie sie czyta jak piszesz o swojej milosci, to piekne uczucie i niech Was oboje nigdy nie opuszcza.

    OdpowiedzUsuń
  2. Dziękuję :)
    Pozdrawiam Cię także bardzo serdecznie
    i życzę dużo radości.

    OdpowiedzUsuń